Apple, MacBook Pro’nun fiyatını düşürdü - HaberinYerii
Son Haberler:

Haberin Yokmu O Zaman Tam Haberin Yerindesin..!

Home » » Apple, MacBook Pro’nun fiyatını düşürdü

Apple, MacBook Pro’nun fiyatını düşürdü

Written By Kaan Apaydın on 13 Şubat 2013 Çarşamba | 22:24


Apple, MacBook Pro’nun fiyatını düşürdü
14 Şubat 2013 Perşembe 04:13

Apple, MacBook Pro’nun fiyatını düşürdü

Teknoloji devi Apple, yüksek fiyatından dolayı eleştirilere maruz kaldığı MacBook Pro bilgisayarların ileri ekran teknolojisi ‘Retina display’ özelliğine sahip modellerinde indirim yaptığını duyurdu.
Teknoloji devi Apple, yüksek fiyatından dolayı eleştirilere maruz kaldığı MacBook Pro bilgisayarların ileri ekran teknolojisi ‘Retina display’ özelliğine sahip modellerinde indirim yaptığını duyurdu. Yeni fiyatlar öncekine göre 200 dolar daha ucuz olacak.

Şirketten yapılan açıklamada, 13 inch olan MacBook Pro fiyatının 1699 dolardan 1499 dolara düşürüldüğü belirtildi. Aynı ürünün bir üst modeli ise 1699 dolardan satışa çıkarılacak. MacBook’un daha hızlı işlemcilere sahip 15 inch'lik modeli de 1699 dolara çekildi.

Geçtiğimiz sohbaharda satışa çıkarılan yeni MacBook Pro modelleri normal sabit disklerden çok daha hızlı işlem yapan ‘flash memory’ özelliğine sahip. Bir önceki nesil MacBook’lara göre daha ince ve hızlı olan bu modeller, yüksek fiyatları ve düşük disk kapasiteleri yüzünden eleştirilere maruz kalmıştı. Öte yandan şirketin indirim kararını 2012'nin son döneminde satışlarda yaşanan düşüşten dolayı almış olabileceği ifade ediliyor.
Share this article :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın

Tell us what you're thinking... !

Son Yazılanlar

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2011. HaberinYerii - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Araba Oyunları
Proudly powered by araba yarışı