Samsun- İstanbul Bağlantılı Operasyonda 10 Torbacı Tutuklandı - HaberinYerii
Son Haberler:

Haberin Yokmu O Zaman Tam Haberin Yerindesin..!

Home » » Samsun- İstanbul Bağlantılı Operasyonda 10 Torbacı Tutuklandı

Samsun- İstanbul Bağlantılı Operasyonda 10 Torbacı Tutuklandı

Written By Kaan Apaydın on 16 Şubat 2013 Cumartesi | 04:55


Samsun- İstanbul Bağlantılı Operasyonda 10 Torbacı Tutuklandı
16 Şubat 2013 Cumartesi 14:53

Samsun- İstanbul Bağlantılı Operasyonda 10 Torbacı Tutuklandı

SAMSUN'da sokak aralarında uyuşturucu sattıkları iddiası ile gözaltına alınan 'torbacı' olarak adlandırılan 10 şüpheli çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme...
SAMSUN'da sokak aralarında uyuşturucu sattıkları iddiası ile gözaltına alınan 'torbacı' olarak adlandırılan 10 şüpheli çıkartıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklandı. Tutuklananlar arasındaki 20 yaşındaki Abdulkadir Bulgan'ın evinde, elinde esrarlı sigara olan ve arka planda hintkeneviri bitkisi bulunan "Mona Lisa" portresi ele geçirilmişti.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri Samsun merkez, Havza ve Çarşamba ilçelerinde bazı kişilerin İstanbul bağlantılı olarak sokak aralarında esrar ticareti yaptıklarının belirlemesi üzerine 6 ay önce teknik ve fiziki takibe başladı. Takibin tamamlanmasının ardından 4 gün önce operasyon başlatan polis, Samsun merkez Havza ve Çarşamba ilçesi ile İstanbul'da eş zamanlı baskınlar yaptı. Sabah erken saatlerde 7 mahallede 17 farklı eve giren polis, 14 kişiyi gözaltına aldı.
ESRAR VE HİNTKENEVİRLİ MONA LİSA TABLOSU
Gözaltına alınan Abdulkadir Bulgan'ın evinin yatak odasında gizlenmiş 13 paket satışa hazır 1.5 gramlık esrar paketleri, elinde esrar sarılı sigara arka planda hint keneviri bulunan "Mona Lisa" tablosunun yanı sıra uyuşturucudan elde ettiği bin 715 lira para ele geçti. 24 yaşındaki Tahir Selçuk'un evinin yatak odasında da satışa hazır her biri 1.5 gram ağırlığında 99 paket esrar, ayrı bir poşette de 50 gram esrar bulundu. Diğer şüphelilerde ise toplam bin 166 gram esrar, 375 adet extacy hap, 2 gram bonzai, 1 ruhsatsız tabanca, 1 adet nargile ele geçti.
4 KİŞİ SERBEST
Cumhuriyet savcısı yaptığı sorgulamanın ardından 4 şüpheliyi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. 10 zanlıyı ise tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk etti. Yapılan sorgulama sırasında şüphelilerden bazıları uyuşturucu ticareti yaptığını itiraf etti.
Bireysel olarak uyuşturucu ticareti yapmak, aracılık etmek, bulundurmak ve kullanmak suçlarından dün akşam adliyeye sevk edilen Abdulkadir Bulgan, Tahir Selçuk, Y.Ö.K. (17), Mustafa Albayrak (25), Mustafa Avıncı (24), Kadir Ayaz (20), Yalçın Köksal (40), Hasan Latif Ay (23) Caner Yalçın (26) ve Ali Çakır (31) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Share this article :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın

Tell us what you're thinking... !

Son Yazılanlar

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2011. HaberinYerii - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Araba Oyunları
Proudly powered by araba yarışı